İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Penyelüks Hasan Gürel Anaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı Etkinlikleri

Sayın Velilerim, Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrencilerim,

2023-2024 Eğitim öğretim yılının 1. Kanaat dönemini bugün  sıkıntısız bir şekilde tamamlıyor, tatilin heyecan ve mutluluğu yaşıyoruz. Başta öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm eğitim camiasına, velilerimize karne tatilinin hayırlı olmasını diyorum.

Sevgili Öğrenciler. Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yaşanılabilir yarınlar sizin başarılarınıza bağlı olacaktır. Aldığınız karneler sadece birinci dönem çalışmalarınızın bir sonucudur. Aynı zamanda bir yol haritasıdır. Size verdiği mesajları iyi almalısınız.

Ancak tatil; dinlenmek, zindeliğinizi korumak ve önümüzdeki dönemde daha başarılı olmanıza zemin hazırlaması bakımından çok önemlidir. Bu nedenle tatilinizi; Kitap okuyarak, müzik dinleyerek,  spor yaparak ve benzeri aktivitelerle  değerlendirerek, ikinci döneme daha da iyi hazırlanmalısınız.

Değerli Meslektaşlarım, öğrencilerimizi  daha iyi bir seviyeye ulaştırmak için hem akademik hem de değerler eğitimi alanında  süreci en iyi şekilde planlayıp uygulayan, eksiklerini zamanında gideren, çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşması için gecenizi gündüzünüze katarak fedakarca çalıştığınız için hepinizi yürekten  tebrik ediyorum. Bu yoldaki tüm çabalarınız takdire ve övgüye layıktır. İyi ki varsınız.  Sizlerle çalışmanın ve başarının mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Hepinize  ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Sayın Velilerimiz, canımızdan  çok sevdiğimiz çocuklarımızın karnelerindeki,  başarı ve başarısızlığını değerlendirirken, "karnenin, çocuğunuzun birinci dönemdeki derslerde;  yaptığı çalışmaların notlarla ifade edildiği bir belge" olduğunu ve hiçbir zaman çocuğunuzdan daha önemli olmadığını unutmayınız. Başarı ve başarısızlıkta da sizlerin de sorumluluğu ve payınızın  bulunduğunu aklınızdan çıkarmayınız.

Bu dönemin başarılı, mutlu ve huzurlu bitirilmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Mutlu, sağlıklı ve gönlünüzce yaşayacağınız bir yarıyıl diliyor, yeni bir dönemde yeni heyecanlarla birlikte olmak dileğiyle, iyi tatiller.

Kas

Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Bunun meşalesi de ancak öğretmenlerin elindedir. Öğretmenler Günü Kutlu Olsun...

Turgay ÇAPAR

Okul Müdürü